Om Kollberg & Enqvist AB

Genom att anlita Kollberg & Enqvist, oberoende rådgivare inom pension, kan du känna dig trygg och vara säker på att du får bästa möjliga råd.

För att en rådgivning ska vara helt obeoroende anser vi att den inte kan betalas av någon annan än kunden.

  • Vi erbjuder olika former av konsultuppdrag i pensionsfrågor. (Utvärderingar, utredningar, upphandlingar, analyser, strategier m.m.)

  • Vi erbjuder oberoende pensionsrådgivning till ditt företag och era anställda och till dig som privatperson / egenföretagare.

  • Vi erbjuder oberoende pensioneringsrådgivning / pensionsplanering till dig som har funderingar eller planer på att gå i pension eller vill trappa ner din arbetstid.

  • Vi erbjuder Opartiskt råd - Second Opinion. Det vill säga vi hjälper dig eller ditt företag med professionella råd kring pensioner och andra närliggande områden.


Vi som arbetar i Kollberg & Enqvist AB har minst 20 års branscherfarenhet.

Självklart är vi InsureSec-licensierade.


Tillstånd

Vi är registrerade hos Finansinspektionen och innehar erforderliga tillstånd samt ansvarsförsäkring. För ytterligare information se Finansinspektionens hemsida, www.fi.se.


Klagomålshantering

Om du är missnöjd med hur vår tjänst utförts är det viktigt att du omgående vänder dig till din kontaktperson på Kollberg & Enqvist AB och framför dina synpunkter.   Mer...

"Om jag hade träffat er innan jag startade mitt pensionssparande hade jag sparat många sköna tusenlappar. Men bättre sent än aldrig." /Karin
"Det här var precis de råd jag var ute efter. Tack vare er kommer jag att få mer i pension så länge jag lever." /Bengt
"Tack för att ni uppmärksammade att det blivit för lite inbetalt i min tjänstepension. Troligtvis hade jag aldrig kommit på det själv." /Hans