Om Kollberg & Enqvist AB

Genom att anlita Kollberg & Enqvist, oberoende rådgivare inom pension, kan du känna dig trygg och vara säker på att du får bästa möjliga råd.

För att en rådgivning ska vara helt obeoroende anser vi att den inte kan betalas av någon annan än kunden.

  • Vi erbjuder olika former av konsultuppdrag i pensionsfrågor. (Utvärderingar, utredningar, upphandlingar, analyser, strategier m.m.)

  • Vi erbjuder oberoende pensionsrådgivning till ditt företag och era anställda och till dig som privatperson / egenföretagare.

  • Vi erbjuder oberoende pensioneringsrådgivning / pensionsplanering till dig som har funderingar eller planer på att gå i pension eller vill trappa ner din arbetstid.

  • Vi erbjuder Opartiskt råd - Second Opinion. Det vill säga vi hjälper dig eller ditt företag med professionella råd kring pensioner och andra närliggande områden.


Vi som arbetar i Kollberg & Enqvist AB har minst 20 års branscherfarenhet.

Självklart är vi InsureSec-licensierade.


Tillstånd

Vi är registrerade hos Finansinspektionen och innehar erforderliga tillstånd samt ansvarsförsäkring. För ytterligare information se Finansinspektionens hemsida, www.fi.se.


Klagomålshantering

Om du är missnöjd med hur vår tjänst utförts är det viktigt att du omgående vänder dig till din kontaktperson på Kollberg & Enqvist AB och framför dina synpunkter.   Mer...

"Jag borde inte ha lyssnat på vänner och bekanta. Jag är glad att jag fick kontakt med er och att ni kunde hjälpa mig." /Irina
"Äntligen förstår jag hur det fungerar. Nu har jag fullständig kontroll över min situation" /Peter
"Det här var bättre än jag trodde." /Michael